‘Özgürlük Mitingi’ne katılım çağrısı

Mersin’de 27 Haziran’da Önder Apo'nun fiziki özgürlüğü için gerçekleştirilecek “Özgürlük Mitingi”nin hazırlıkları kesintisiz devam ediyor.

Mersin Demokratik Kurumlar Platformu, 10 Haziran’da mahallelerde başlattığı halk toplantılarına sürdü.  Şırnak Batuyan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Mevlana Mahallesi’nde halkla bir araya gelinerek, mitinge katılım çağrısı yapıldı. 

Adana Demokratik Kurumlar Platformu da Seyhan, Yüreğir ve Ceyhan ilçelerinde esnaf ziyareti ve kapı kapı çalışma yaparak, mitinge katılım çağrısında bulundu. 

Miting, Yenişehir ilçesinde bulunan Tevfik Sırrı Gür eski Stadyumu yanında bulunan Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek. Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ve Çetin Arkaş’ın konuşmacı olarak katılacağı mitingde sanatçılar Eylül Nazlıer, Ronî Artin ve Arhat sahne alacak.