Hesekê Valisi Qamişlo ileri gelenleriyle görüştü

Qamişlo bölgesindeki aşiret şeyhleri ve ileri gelenleriyle bir araya gelen Hesekê Valisi Nûredîn Ehmed, toplumun farklı kesimleri arasındaki iletişim, işbirliği ve iç barışın güçlendirilmesi konularını görüştü.

Hesekê Valisi Nûredîn Ehmed, Qamişlo bölgesindeki aşiret şeyhleri ve ileri gelenleriyle bir araya geldi. Toplantıya Qamişlo Bölge Müdürü Cîhan Seîd Hesam, Cizîr ve Firat Ermeni Katolik Kilisesi Piskoposu Antranik Ayvazyan, Qamişlo İç Güvenlik Komutanı Azad Kovan ve Qamişlo Tugay Komutan Yardımcısı katıldı.

Toplantıda bölgedeki genel durum, toplumun bileşenleri arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi, işbirliği ve koordinasyonun geliştirilmesi konuları ele alındı.

Vali Nûredîn Ehmed, itidala ihtiyaç duyulduğunu; nefret söyleminden ve provokasyonlardan kaçınılması gerektiğini belirtti. Ayrıca, bölgedeki iç barış ve istikrarı koruyan bileşenler arasında güvenlik, istikrarın sağlanması, anlayış ve işbirliğinin geliştirilmesinin önemini vurguladı.