Suriye'de bir günde 8 kişi hayatını kaybetti
Suriye'nin çeşitli bölgelerinde meydana gelen olaylarda 8 kişi yaşamını yitirdi.
Suriye'nin çeşitli bölgelerinde meydana gelen olaylarda 8 kişi yaşamını yitirdi.
Suriye'nin farklı bölgelerinde son 24 saat içinde 8 kişi hayatını kaybetti.
Şam'ın El Rehîba beldesinde 20 yaşındaki bir genç, kimliği belirsiz silahlı kişiler tarafından vuruldu. Genç, olay yerinde yaşamını yitirdi.
Dare kentinde El Namûs benzin istasyonu yakınındaki bir evde iki kız kardeş ile 12 yaşındaki bir çocuğun cansız bedenleri bulundu. Cenazelerde kesici aletlerle işkence yapıldığına dair izler tespit edildi.
Halep'in kuzeyinde, Qibet El Şêx köyü ile Tirhîn beldesi arasındaki kontrol noktası yakınlarında, geçici hükümetin savunma bakanlığına bağlı bir personel, motosikletli kimliği belirsiz silahlı kişilerin saldırısında katledildi.
Efrin'e bağlı Xilnîra köyünde ise silahla katledilmiş yaşlı bir erkeğin cansız bedeni zeytinlikler arasında bulundu.
Süveyda'nın Um El Riman köyü yakınlarında bir genç, mayın patlaması sonucu hayatını kaybetti.
Süveyda kentinde Lujeyn Enwer El Qintar adlı çocuk ise amcasının üzerine benzin dökerek ateşe vermesinin ardından, tedavi gördüğü dedesinin evinde aldığı ağır yanıklar nedeniyle yaşamını yitirdi.